Νέα

Μονωση ταρατσας με kerakoll aquastop nanoflex

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Έτσι, η πρώτη και πιο σημαντική εργασία σε μια ταράτσα είναι η απομάκρυνση των σαθρών σημείων και το καλό πλύσιμο, ώστε κάθε εργασία που θα πραγματοποιήσουμε πάνω στη πλάκα να έχει τη σωστή πρόσφυση. Αφού αφήσουμε τη πλάκα να στεγνώσει προχωράμε στην επόμενη φάση.

Σε αυτη τη φάση περνάμε τη πλάκα 2 χέρια με το Kerabuild Osmocem της KERAKOLL.Πρόκειται για ένα υλικό ενός συστατικού, θιξοτροπικό με μεγάλη αντοχή στη τριβή.

Το τρίτο βήμα  που είναι και το πιο σημαντικό για τη διάρκεια αντοχής της ταράτσας είναι οι ρύσεις που δίνουμε, ώστε να μην υπάρχουν λιμνάζοντα νερά. Στο συγκεκριμένο έργο χρησιμοποιήσαμε τα υλικά της KERAKOLL άμμο Keracem Sabia και τσιμέντο Keracem eco  για τσιμεντοκονία χωρίς ριγματώσεις και χωρίς υγρασίες.(τοποθέτηση ξύλου σε 5 μέρες).Αφήνουμε περίπου 2 μέρες την τσιμεντοκονία ανάλογα με το γέμισμα και τον καιρό να στεγνώσει και σφραγίζουμε τους αρμούς συστολής-διαστολής με το κατάλληλο κορδόνι και μαστίχα.

Στο τέταρτο και τελευταίο στάδιο στρώνουμε πρώτα περιμετρικά τη γάζα KERAKOLL  Aquastop 120, η οποία μας εξασφαλίζει να μην έχουμε ριγματώσεις με τις συστολές-διαστολές μεταξύ πλάκας και στηθέων που είναι και το πιο ευαίσθητο σημείο της ταράτσας οπότε και μελλοντικές διαρροές. Αφου τελειώσουμε με τις γάζες περνάμε το πρώτο χέρι KERAKOLL Νanoflex Aquastop τοποθετώντας το πλέγμα AR1.Την επόμενη μέρα περνάμε και το δεύτερο χέρι.

Στο συγκεκριμένο έργο επειδή δεν υπήρχε η δυνατότητα για τοποθετηση πλακιδιων πανω απο τη μονωση, περάσαμε 2 χέρια το Aquastop Traffic, μια μεμβράνη που επιτρέπει μια πιο ελεύθερη βατότητα και δεν επιτρέπει στην ακτινοβολία του ήλιου να επηρεάσει τη μόνωση μας.

Στο έργο αυτό  η KERAKOLL έδωσε εγγύηση 5 χρόνων με τη δυνατότητα συντήρησης και επέκτασης γα άλλα 5 χρόνια.

Καλέστε μας για προσφορά
Back to top